Мебели Попофф

Повече от 13 години създаваме дизайнерски мебели, които съчетават вашите желания със спецификите на пространството, за да ви помогнем да сбъднете мечтания дом.

В началото започнахме като бутикова компания, специализирана в предоставяне на индивидуални решения за мебели, и днес, благодарение на много реализирани проекти и доволни клиенти, можем да предложим професионален опит в цялосното обзавеждане на вашия дом, офис или търговски обект.

Кои сме ние

Ние произвеждаме дизайнерски мебели за вашия мечтан дом, офис или хотел.
1
години опит
100
реализирани проекта
750
уникални мебели

“Ние искрено вярваме, мебелите не са само предмети в статята, а трябва да носят удоволствие когато ги погледнеш”

Georgi Popoff

Мебели ПОПОФФ

Какво правим

Ние знаем, че създаването на нов дом или офис може да бъде предизвикателство – нестандартни размери на пространството, объркващо разнообразие от материали и цветове и др. Ние ще бъдем вашият доверен партньор – от първоначалната консултация как можете да реализирате идеите си до качественото им изпълнение и превръщане в реалност.

Какви материали използваме

Работим само с висококачествени материали, за да създадем дизайнерски мебели за вашия дом. Голямо разнообразие от ПДЧ, МДФ мат и гланц, МДФ фурнир, МДФ фолио и др.

Към мебелите по поръчка предлагаме и всичко свързано с тях: електроуреди за вграждане на водещи марки (Bosch, AEG, Liebherr, Gorenje, Electrolux, Samsung и др.), различни аксесоари на BLUM (механизми за вдигане, плавно прибиране, механизми за вграждане), вградено LED осветление и много други.

проект дрешник в спалнята

Нашите мебели се отличават с фин детайл

Едно от най-важните характеристика на индивидуално проектираните мебели е финият и премислен детайл в комбинация с прецизна изработка. Разнообразието от материали само допълва хармонията на крайния продукт. 

Нашият процес

1. НАЧАЛО

Изпратете ни запитване по e-mail, контактната форма на сайта или на нашите телефони. Първа стъпка е обсъждане на проекта с нашите консултанти в удобен за вас час и място.

2. ПРЕЦИЗНО СНЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ

Посещение на локацията на обекта за прецизно снемане на всички размери с цел отразяване на коректното разположение и размери на врати, прозорци, кривини, особености на стени, подове и тавани.

3. ПРОЕКТИРАНЕ

Нашите дизайнери изготвят 3D проект с детайлна визуализация на елементите, размерите и тяхното разположение в помещението. Избирате си конкретни разцветки, материали и механизми.

4. ОДОБРЯВАТЕ ВАШИЯ ПРОЕКТ

Уточнявате всички детайли по изготвения проект за обзавеждането и след като получим вашето одобрение, сме готови да започнем производството.

5. КОНСТРУИРАНЕ

Нашите опитни проектанти започват с изготвяне на конструктивния модел с точни до милиметър размери на всеки един детайл, а нашия екип мебелисти и компютърно управляваните машини започват производството на съставните елементи.

6. ДОСТАВКА

Следва доставка на потготвените елементи директно до обекта.Без значение дали сте от София, Бургас или Русе ние ще доставим и монтираме вашите мебели без да ви натоварим с допълнителни и скрити такси.

7. КАЧВАНЕ ПО ЕТАЖИТЕ

Без значение дали сте си поръчали шкафче за обувки или цялостно обзавеждане за апартамент, без значение дали живеете на 1 или 12 етаж … ние няма да ви изненадаме с допълнителни плащания

8. МОНТАЖ

На този етап работата продължава от нашия екипа от опитни монтажисти. Понеже знаем, че едно от най-важните неща е професионалния монтаж, ние се отнасяме с голяма прецизност към всеки детайл от обзавеждането.

9. ГАРАНЦИЯ

Мебелите на „Попофф“ са с една година гаранция и неограничен следгаранционен период на обслужване.

Реализирани проекти

Защото за нас мебелите не са само дървения и обков, а изкуство!

Очакваме ви

Направете запитване

Харесали сте си някой от нашите дизайни или просто имате запитване? Не се колебайте да се свържете с нас.

Онлайн Магазин

Ако се интересувате от готовите ни дизайни може да си ги поръчате директно от новия ни магазин!

Какво казват за нас нашите клиенти

%d bloggers like this: